Strona główna
JKJ Krystyna Jakubiuk

Pigwowiec zawiera witaminy C, E, K oraz witaminy z grupy B, a także takie składniki jak magnez, potas czy żelazo. Dzięki temu sok z pigwowca ma właściwości wzmacniające układ odpornościowy, przeciwdziała anemii oraz wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego.
Sok z pigwowca można przygotować samodzielnie w domu, a proces jego wytwarzania jest prosty i nie wymaga specjalistycznych umiejętności. Wystarczy umyć i pokroić owoce pigwowca, zalać je wodą, gotować przez około 20 minut, a następnie przecedzić i dodać cukier do smaku. Po wystudzeniu napój jest gotowy do spożycia i można go przechowywać w lodówce przez kilka dni.
Firmy według kategorii
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Usługi remontowo-budowlane
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Transport dla Ciebie i firmy
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza kursów i szkoleń
Baza organizacji i stowarzyszeń
Hodowla i rolnictwo
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług